108. Orgue de la Parròquia de la Màre de Déu de Núria, Barcelona, Barcelonès.

L'Escola Pia de Sarrià Barcelona donará el seu orgue a la Parroquia de Nùria de Barcelona i aquest estarà instal·lat i restaurat durant el Nadal de 2017.

Actualitat sobre la restauració i muntatge de l'orgue de tubs.

La setmana del 22 al 26 de març d'enguany, un cop ja s'havia desmuntat tot l'orgue, les peces que el componien es finalitzà a la parròquia la preparació del cor: muntatge de la base i eliminació d'elements que destorbaven (bancs, cadires…) Es traslladè l'orgue desmuntat cap a la parròquia.

La setmana del 28 al 31 de març, els fusters procediren a muntar tot el moble de l'orgue al cor. Així quedarà mentre durin els treballs de l'orguener, tot restaurant les peces interiors. Els tubs de metall i els de fusta han estat guardats a la parròquia, tot ben embalat i classificat.
L'Orgue ja està instal·lat

La consola llesta per acoplar.
Mapa del la nova ubicació de l'orgue. L'Escola Pia de Sarrià Barcelona donará el seu orgue a la Parroquia de Nùria de Barcelona i aquest estarà instal·lat i restaurat durant el Nadal de 2017.
 Imatge del projecte.

 

1 comentario:

  1. Hola, nueva seguidora; felicitaciones por blogs y publicaciones; aquí el último publicado por mí: https://ioamoilibrieleserietv.blogspot.it/2018/02/segnalazione-serie-leredita-della-spada.html

    Si quieres, te espero como lector fijo (encuentra el blog también en Facebook y Instagram como: ioamoilibrieleserietv)


    Gracias

    ResponderEliminar